Instalación NadalArt.

TIPO: Instalación temporal. Concurso primer premio

LUGAR: Centro Can Deu. Barcelona

FECHA: 2008

AUTORES: Raquel Cervera.

DESCRIPCION: Instalación temporal en el patio de un centro cultural durante la época navideña.

El proyecto tiene como premisas iniciales de concurso: SOSTENIBILIDAD-NAVIDAD-BAJO COSTE

La propuesta ………………………………………………

navidad-sin-arbolidea

navidad-sin-arbolmaterial

navidad-sin-arbolplano

Vista nocturna de la propuesta:

idea4

Resultado del montaje:

1enviar

2enviar1

4enviar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s